Trendy obuv pro jaro 2013 - TRENDY boty, které frčí - trendy-obuv.cz

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Baťa opět vyráží dech svou nádhernou kolekcí balerín

Vytvořil v Trendy obuv pro jaro 2013 ·
Tags: BalerínyBalerínkyBaleríny2013Módníbalerínky

Baťa opět vyráží dech svou nádhernou kolekcí balerín

Balerínky od Bati vás svou kolekcí pro jaro léto 2013 doslova okouzlí. Z nabídky si bez problémů vybere každá z vás. V kolekci najdete baleríny různých stylů, barev a pro různé příležitosti. Stačí jen vybrat a vyrazit v nich do školy, na rande, do práce nebo do společnosti.

Pojďme se podívat jaké krásné Baťovky v podobě balerínek nám světoznámý a uznávaný obuvník Baťa připravil! Připravili jsme pro vás ukázkový výběr z nabídky. Celá speciální kolekce je dostupná
v eshopu Baťa.cz


Důraz na netušené pohodlí

Elegantní baleríny značky Flexible v různých barvách. Baleríny s technologií Flexible, to je  mimořádná lehkost a komfortní pohodlí při chůzi.




Důraz na detail

Rozkošné baleríny značky Baťa v lesklých i pastelových barvách s mašličkou, jsou ideální obuví pro každou z vás, která se chcete zviditelnit a přesto zůstat svá.



Pohodlné botky pro opravdové rokerky jsou tyto krásné baleríny zdobené kovovými cvoky. Hodí se nejen k jeansovému či koženému oblečení, ale i k lehoučkým letním šatům či sukni s halenkou.




Letošním trendem je i důraz na špičku obuvi, tedy jiná špička než boty. Některé modely se mohou pochlubit kromě jiné špičky i patou. Musím pochválit tento design, jelikož je velice elegantní a boty tím získávají ohromný šmrnc. Však jiná špička se odráží v módních kolekcích Coco Chanel každoročně, nehledě na trendy, a asi ví moc dobře proč!




Důraz na vysokou kvalitu

Balerínky značek Hōgl a Gábor jsou známé svou vysokou kvalitou zpracování, úžasným vnitřním komfort, propracovaným designem povrchu a super měkkým materiálem podešve a nášlapu. Jsou to boty do nepohopdy pro opravdové dámy, které ocení jejich dokonalé vlastnosti.



Více krásných balerín na
Baťa.cz





Nejnovější příspěvky
Obláčky
domaci Baleríny kód 70% body BLACK valenky dámská páni kožené nazouváky ZOOT letni Dream Valentýna letní mušketýrské barevné mušketýrského Break&Walk Timberland Scholl Mušketýrky Sanita Tommy vysoké Vagabong hit geox Dorothy Blink GinoRossi Yurban deštník podzimní baleríny deště Lacoste levně FillingPieces plášť FRIDAY slevový kotnikove zlevnene 2014 backory Brenda polovinu bazárek kvalitní zavazování pinko obuv Tamaris mdž kozacky předvánoční ZipSox Love eco Claudia nákup Casual výprodej Antarctica MissSelfridge se veselé holínkx Boot outfit móda Attitude Perkins 2013 Akce BIBLOO proužek bazénu pantoflíčky damské Klein ženy lodičky damske srdce Gant EMU 2016 Cary zdarma pantofle kolekce mimosezónní ZAXY Caprice kozačky kotnickova boty zanckove bot sněhule Hogel Fluchos Superga slevy zamilované bílé Soliver plastové Salamander nad deichmann Calvin sandálky crocs Size Fericelli podkolenkové pláž extravagantní černé zdravá zimní tenisky City holinky dámské zestihlujicí AirStep puntík ECO za barefooty na Guess Ed BALENCIAGA teniska plátěnky dřeváky elastické originální Crocsy Bugatti módní tipy Steve vyprodej k bosoboty voňavá sprchy Vagabond sněhu slevu holínky Filling Leguano Marco akce do podpatku hubnouci Zaro sandaly textem Pieces kecky Moschino hubnoucí espadrilky bílá Sandály barar květy vodě ponožkové sleva Green třásně plážová Madden kvetovane So Walkmaxx balerínky plážové Girl Zaxy ClaudiaGhizzani žabky značkové vegan sandály bosoobuv typu válenky podzim Geox polobotky Think punčochové Módní Hilfiger doprava klínku Answear snehule flopsy bibloo Hasbeens vánoční Pinko Desigual kolena Hardy holiny Hunter Joules CalvinKleinJeans dětské červená strečové Les s baleriny zabky slevou Cocinelle Černý Bata dívčí Deasel sexy ve pláštěnka Ghizzani plážovky děti Carlington chlapecké slevě pomalovane Dr.Sholl kupón zdravotní conversky Walk výprodeji oblečení Poncho Boots Bibloo Streetfly TIMBERLAND impregnace Crocs FitWalk kovbojky Shooz. Adidas Cariniii Moon luxusní Donna povánoční sandále Tropeziennes dámy trendy nepromokavý WEEK Snoboot VIBRAM pátek Asics Carinii Tozzi kvety obuvnictví Antibakteriální třásněmi vše Mel komplet muže šněrovací toms Ipanema Melissa pánská Deichmann obuvi levné pánské Dr. valentýn Clarks Aldo Boxfresh Balerínky Reisenthel #zustantedoma Converse in Toms střevíčky kupon Sleva
Reklama



DOPORUČUJEME:



zoot.cz

bibloo.cz

footshop.cz

designshoes.cz"


 Hledat 



Magazín TRENDY OBUV



Na Trendy-obuv.cz se můžete seznámit s nejmódnějšími trendy v obouvání žen a mužů. Přinášíme vám aktuální tipy na dámskou obuv a pánskou obuv od významných výrobců a prodejců obuvi světových značek.

Módní portál Trendy-obuv.cz vám též přináší nabídku aktuálních slev internetových obchodů a slevových portálů. Slevy módní obuvi vyhledáváme napříč celým internetem a najdeme-li nějakou opravdu zajímavou slevu na boty, která nejen potěší, ale doslova bere dech, neváháme ji pro vás uveřejnit na našem blogu, abyste si mohli udělat radost nejen nádhernými botami dle nejnovějších trendů, ale i neuvěřitelnou cenou.



Copyright ©2013 - 2020 Trendy-obuv.cz. Všechna práva vyhrazena - Designed by Trendy-obuv.cz | Vzkaz pro redakci |

Copyright 2020. All rights reserved.
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky